Darrera hora

Dijous, 1 de maig de 2014.

Avui hem disputat la 19a. edició de la volta a la Teixeta. Un total de 12 parelles i 3 cronometradors han participat en l’edició d’aquest qny que ha tingut una millor marca de 46´13″ 40/100 que han fet l’Òscar González i el Jofre Prunera, tot i el vent de dalt, espectacular!!.

 

Maillot CBR d'esquena xavi ferrando

 

Dilluns, 21 d’abril del 2014 : el proper dijous 1 de maig disputarem la 19a. edició de la Volta a la Teixeta. Es tracta d’una prova de carretera per parelles (només cal que sigui soci del Club un de la parella). Una prova on tots els participants són obsequiats amb una ampolla de vi etiquetada per a l’ocasió així com a refrigeri per a participants i acompanyants. El darrer dia per apuntar-se serà dimarts 29 d’abril. Ànimeu-vos que ja en portem 19 edicions!.

 

Divendres, 3 de gener:

Bn any a tothom!!.

Dijous, 9 de gener, fem la 1a. reunió de l’any. Per aquella reunió portaré paparessa per tramitar la llicència. Amb tot, si us voleu estalviar un viatge trobareu els papers a ciclisme.cat (web de la FED CAT de CICICLISME).

Us recordo que per a obtenir la llicència de competició cal emplenar (ho ha de fer metge o centre mèdic)  el paper corresponent a la revisió mèdica. Us recordo que actualment, en BTT, només es demana llicència de competició per a disputar Copa Catalana BTT rally o marató, Copa Tarragona (si n’hi ha), Campionat de Catalunya i altres curses amb àrbitres de la federació. A més és clar d’emplenar i signar el full de la llicència.

Per obtenir llicència cicloturista UCI, per a participar en Marxes de BTT o cicloturistes com una Quebranta que es disputa fora de Catalunya o bé marxes de BTT o cicloturistes com la Xallenger de Terres de l’Ebre o Terra de Remences que es diputen a Catalunya.

També hi ha la llicència cicloturista Catalana que permet participar en proves que s’organitzin a Catalunya com les que hem dit abans excepte les de competició.

Per aquestes 2 darreres llicències no cal passar prova mèdica, encara que és molt recomanable sobretot si es disputen proves de llarga distància. Sí que cal, és clar, emplenar i signar el full de la tramitació de la llicència.

Com deia dijous, dia 9, a la reunió portaré la paperassa per qui la vulgui tramitar. Un cop signades i lliurades calen 8 dies per tenir llicència vàlida (o sigui que ens cobreixi l’assegurança).

Tramitarem llicències fins a finals de febrer cada setmana en dijous, excepte el 14 de gener que serà dimarts.

El que formeu part del grup de competició tindre els mateixos avantatges i les mateixes obligacions que l’any passat. Recordeu que és molt important que recolliu el full on haureu d’apuntar la informació concreta de les proves disputades al llarg de l’any.

Diumenge, 15 de desembre:

Sortida en BTT i esmorzar de final d’any diumenge, 29 de desembre a les 8h. dels del Puyato. Esmorzarem a Puigcerver, però primer farem un aprell d’hores de BTT pels seus voltants.

Atenció qui vulgui roba del CBR , estiu o hivern, que ens digui alguna cosa ja que en pocs dies farem la comanda.

Dimarts, 17 de desembre reunió i sopar de Nadal de “pa amb tomàquet”. Qui hagi de venir que ens ho digui a tot estirar el mateix dimarts però a les 15h.

És previst que un cop la Federació Catalana ens digui alguna cosa al respecte de la tramitació de llicències ens hi posem.

Dissabte, 19 d’octubre:

Sopar 19è aniversari Club Bicicleta el farem al Bar de la Sala. Sí ho heu entès bé, al bar que hi ha al Casal o Sala Municipal de Riudecols. El preu seran 20e. Horari a les 22h.

Serà un aperitiu de 1r icaldrà escollir entre un filet o rap de 2n.

Divendres 4 d’octubre:

Atenció el sopar del 19è aniversari del Club Bicicleta Riudecols es fa el proper dissabte 16 de novembre. En uns dies en donem detalls, però aneu reservant la data.

Dijous, 3 d’octubre:

A partir d’avui, dijous 3 d’octubre, deixem les reunions d’estiu i tornem a fer les reunions d’hivern, al local de l’ajuntament vell. Però a partir d’aquesta setmana queda fixat el dia en dijous.

Aquest dissabte a Xerta es fa el lliurament de premis de la Xallenger Terres de l’Ebre 2013. L’Adrià López ha finalitzat 3r en la categoria de Master-30 i el Joaquim Perera 1r en la de Veterà-50. L’enhorabona!.

Dissabte, 15 de juny: mireu a activitats que hi ha canvi de data a la pujada a Puigcerver !!!

Dilluns, 21 de maig: problemes amb l’ordinador han fet que estés desconnectat del blog. Tornem a enganxar. Reunió dimecres.

Dilluns 8 d’abril: la reunió aquesta setmana dijous !!!. Aneu pensant amb qui fareu la volta a la Teixeta.

Diumenge, 7 d’abril: a la Marxa Cicloturista de Cervera (Clàssica dels Murs) l’Òscar ha entrat 7è. Felcitats. Encara no han sortit classificacions definitives ni de Cervera ni de la Sarralenca de BTT.

Dijous, 4 d’abril: aneu pensant amb la Volta a la Teixeta. La 18a. edició. Recordeu que és una prova per parelles. Una prova on tots els participants són obsequiats amb una ampolla de vi etiquetada per a l’ocasió així com a refrigeri per a participants i acompanyants. El darrer dia per apuntar-se serà dimecres 27 d’abril.

Dimecres, 3 d’abril: avui era el darrer dia per encarregar roba d’aquesta segona comanda. La que anomenem d’estiu.

Dimarts, 19 de març: farem comanda de roba d’estiu. Recollim peticions fins dimecres després de Setmana Santa

Dilluns, 18 de març: ahir alguns van participar a la Marxa de BTT de la Pobla de Massaluca destacant el magnífic 6è lloc de l’Adrian López. D’altres van participar a la Marxa de carretera de Vilafranca on la pluja i el control dels Mossos en les baixades o zones planeres van fer la guitza, en aquesta prova el xavi Ferrando va caure, tot rescades.

Dimecres, 27 de febrer: es va endurint l’Andalucia Bike Race, ahir pel fang avui pel fred i la humitat i per demà s’esperen pluges. Un altre cop el Jofre i el Xavi que formen l’equip Massi-CB Riudecols han quedat el 38è de la categoria èlit d’un total de 101 equips Èlit classificats.

Dilluns, 25 de febrer: el Jofre inicia la Volta a Andalucia Bike Race fent parella amb el Xavi Carnicer. Són l’equip Massi C.B. Riudecols. Una volta a Andalusia que és dins el calendari UCI la qual cosa fa que hi hagi un nivell espectacular.

1a etapa: després d’anar la major part de l’etapa entre les 30 primeres parelles el Jofre pateix una caiguda que els fa perdre uns minuts molt valuosos i els relega a la 39a. posició amb 3h. 02

2a. etapa: jornada molt tècnica. On el Jofre ha anat de bòlit per intentar seguir el nivell baixant del Xavi Carnicer que fins i tot en un control l’ha esperat 3´per tal de no ser penalitzats. De moment encara no hi ha classificacions. Després de la segona etapa la parella Hermida -Van Houst es fica 1a.

Dilluns, 18 de febrer: aquesta setmana reunió dijous. tenim les llicències de Manel Cabré, Fèlix Sirach, Carles Fortuny. De moment de la resta no en sabem res. Per dijous esperem que n’hagin arribat o en tinguem alguna explicació.

Dimarts, 12 de febrer: tenim les llicències de Manel Cabré,Antoni Pérez, Roger Simó, Joan Ma. Sangenís, Gerard Cabré, Fèlix Sirach, Carles Fortuny.

Dissabte, 2 de febrer: aquesta setmana la reunió dimecres. Tinc les llicències de: Manel Cabré, Adrian López, Miguel Trillo, Montse Llauradó, Josep Salvadó, Antoni Pérez, Roger Simó, Joan Ma. Sangenís, Gerard Cabré.

Dilluns, 28 de gener: aquesta setmana la reunió dijous. Tinc les llicències de : Manel Cabré, Jordi Cabré, Adrian López, Miguel Trillo, Joaquin Perera, Montse Llauradó, Josep Salvadó i Antoni Pérez. Espero que aquesta setmana en tingui més. No sé si per dijous.

Dilluns, 14 de gener: aquesta setmana la reunió dijous!!!. Penseu en venir a signar els que encara no heu renovat llicència. Val a dir que a federació considera que els que ja tenen llicència de competició, el certificat mèdic els val per dos anys. Això vol dir que tots els que vau llirar el certificat mèdic (prova d’esforç, …) no cal que el torneu a presentar aquest any. Ja fins a la llicència del 2014.

Divendres, 4 de gener: diumenge passat, dia 30, vam fer la ja tradicional sortida en BTT de fi d’any. Aquest cop a Vilanova d’Escornalbou i esmorzar a Ca l’Amadeu. Per cert un esmorzar molt ben amenitzat. En total vam ser 16 ciclistes. Us adjuntem unes fotografies.

Escornalbou, 3 30-12-12 Esornalbou 2, 30-12-12 Escornalbou, 30-12-12 Escornalbou 1 , 30-12-12

Dimecres, 2 de gener: avui fem reunió CBR. Acordarem el nou reglament o compromís de l’equip de competició 2013. S’explicarà la tramitació de llicències. Avançar que és previst els propers dimecres, 9 i 16 de gener, recollir la paperassa per a tramitar la llicència.  Preguem que qui tingui intenció de treure’s la llicència que no esperi més.

Per a la tramitació de la llicència cal:

Renovar llicència: signar el full de renovació (el tinc jo) i lliurar full mèdic específic degudament emplenat (aquest full mèdic pels que vulguin llicència de competició) .

Nova llicència: emplenar full de tramitar nova llicència, fotocòpia DNI, i lliurar full mèdic específic degudament emplenat (aquest full mèdic pels que vulguin llicència de competició) .

Teniu impresos a http://www.ciclisme.cat per si voleu avançar feina.

Diumenge, 23 de desembre: atenció diumenge vinent ” La Sant Silvestre en BTT del CBR” darrera sortida de l’any en BTT i a esmorzar.

Es previst sortir a les 8h. del “puyato” de Riudecols per anar a esmorzar a Vilanova d’Escornalbou (Ca l’Amadeu). Per això cal confirmar qui vindrà enviant un wuat zap o mail. De moment són: Francesc, Montse LL., Miquel T., Joaquim , Jordi C., Òscar, Bepo, i Fèlix que hagin confirmat. A tot estirar dijous 27 s’ha de dir qui ve.

Diumenge, 16 de desembre: dimecres reunió i sopar de pà amb tomàquet per celebrar el NADAL. Qui hagi de venir, i no acostuma a venir, que ens avisi (al mòbil) a tot estirar dimarts.

Dissabte, 15 de desembre: demà comencem les sortides d’hivern dels diumenges. A les 9h. 15´a la rotonda de sempre, la que hi ha sota la T-11 a la sortida de l’Agro Reus.

Diumenge 30 de desembre és previst fer la sortida anual de fi d’any en BTT. Sortida i esmorzar. Properament direm recorregut i horaris.

Diumenge, 9 de desembre: ATENCIÓ !!!, la reunió d’aquesta setmana es farà finalment dimecres i  no dimarts. Disculpeu.

Dilluns, 3 de desembre: aquesta setmana no hi ha reunió. La propera reunió serà dimarts 11 de desembre

Dissabte, 24 de novembre: la setmana que ve la reunió serà dimarts.

S’ha penjat la memòria del Club Bicicleta Riudecols corresponent a l’any 2011. És en la pàgina racó del soci.

 

Dijous, 15 de novembre: aquest dissabte, al sopar, darrer dia per encomanar la roba de la 1a. comanda. La 2a. es farà durant el mes de febrer. Sopem a les 21h. 45´.
Diumenge, 4 de novembre: aquesta setmana la reunió la farem dijous! a l’hora de sempre.

Diumenge, 4 de novembre: recordeu dilluns que ve (dia 12) darrer dia per apuntar-se al sopar. A més en l’apartat de socis us hem ficat informació actualitzada sobre la roba, informació que per altra banda ja vam donar a la reunió extrarodinària.

Dissabte, 27 d’octubre: aquesta setmana que ve no hi ha reunió (Castanyada). Ens veiem dimarts 6 de novembre!!!, que hem de preparar el sopar del 18è aniversari.

Dissabte,29 de setembre: el proper dimecres, 10 d’octubre, la reunió la farem al local “nou” de l’ajuntament. On hem fet les reunions de l’equip de competició.  L’ordre del dia serà presentar la memòria esportiva-social i econòmica del 2011. I ficarem data per a la recollida del full de proves disputades el 2012 a més de fer 5 cèntims de la temporada 2013.

Dilluns, 24 de setembre: tornem a fer la reunió al local d’hivern. Davant del Bar Can Sota.

Us adjunto les darreres proves on hem participat hi ha hagut resultats destacats: Copa Catalana (2n Cadet Pau Romero), Copa Girona (3r Èlit Jofre Prunera), Xallenger Tivissa (6è Pau  Romero, 10è Adrian López) i 3h. Resist. Eutiches on Miquel Trillo fa 2n i Juan González 3r a la classificació individual i Josep Salvadó i Adrian López 1rs per equips.

Al Pau Romero li queda una prova de la Copa Catalana (diumenge a Barcelona) i té opcions d’acabar 3r a la classificació final del 2012.

Copa Girona BTT

20120917_clasificacioncastelloli

20120917_clasificacion-generalcopacatalanacastelloli

Classificacio final 3h. Eutiches

clas-llarga-tivissa-1

Dimarts, 18 de setembre: la reunió del CBR d’aquesta setmana serà dijous al Bar del Sota ( el que hi ha davant del local on fem les reunions a l’hivern)

Dissabte, 25 d’agost: la reunió del CBR aquesta setmana serà dijous. Com les darreresla farem al bar del poliesportiu.

Dilluns, 20 d’agost: aquest dimecres tornem a fer reunió al bar del poliesportiu. Uns quants hi soparem, si algú s’apunta que ho digui.

Dilluns, 6 d’agost: atenció aquesta setmana ni la que ve (el 15 és festiu) no fem reunió. La propera reunió serà dimecres 22 d’agost. Seguirem quedant al poliesportiu.

Diumenge, 15 de juliol: ahir es va disputar la 18a pujada Puigcerver amb una participació de 24 corredors i sent el primer cop que tots els que disputen la prova ho fan per sota dels 40´.

La prova la va guanyar el Francesc Bardina amb un temps de 25´41″ seguit d’un espectacular cadet, Pau Romero a 15″ i del Joan Perelló que va tardar 26´18″.

La Montse va fer un temps excel·lent de 37´35″ i l’Àlex Martin va quedar 1r Màster-50 amb 35´10″. 18a PUJADA A PRUIGCERVER 2012

Dijous, 14 de juliol: recordeu dimecres que ve, 11 de juliol, és el darrer dia per a dir qui s’apunta a la 18a. pujada a Puigcerver del dissabte 14 de juliol

Diumenge, 24 de juny: aquesta setmana no fem reunió del CBR. Entre altres coses perquè no tenim on fer-la i que no faci calor. Sinó hi ha res de nou la propera sera al bar del poliesportiu el dimecres,  4 de juliol.

Dissabte, 9 de juny: atenció aquest dimecres comencem les reunions del CBR al bar del poliesportiu. Qui vulgui venir a sopar sempre ho haurà de dir el dilluns abans de migdia. Sinó sempre pot provar en arribar de demanar-ho a la Ohiana, sobretot sinó arriba massa tard. Com sempre quedem a els 22h. Mireu en l’apartat d’activitats organitzades …

Dimarts, 1 de maig: hi ha els resultats de la 17a. volta a la teixeta per parelles a la pàgina de resultats. Aquesta setmana la reunió la fem dijous.

Diumenge, 22 d’abril: aquesta setmana la reunió torna a dimecres. Recordeu dimecrs també és el darrer per apuntar-se a la volta a la Teixeta del proper dimarts 1 de maig.

Diumenge, 15 d’abril: aquesta setmana no hi ha reunió del Club Bicicleta Riudecols. Ens veiem dimecres vinent, 25, que a més serà el darrer dia per apuntar-se a la volta a la Teixeta que farem el proper dimarts 1 de maig. Recordeu és la volta des de Riudecols-Botarell-Estació-Presa del Pantà de Riudecanyes-Teixeta-Riudecols. I després lliurament d’obsequis i aperitiu. Us hi esperem.

Dilluns, 2 d’abril: aquesta setmana la reunió torna a dimecres. Atenció estem fent la segona comanda de la roba i darrera de la temporada!. Així qui vulgui roba caldrà que la demani i pagui el 50%a tot estirar dimecres 11 d’abril, ja que el 12-4 fem la comanda. Recordeu que es paga la 2a part en rebre la roba.

Dilluns, 26 de març: aquesta setmana la reunió, en dijous. Penseu de retirar la roba i pagar-la els que encara no ho heu fet.

Dimarts, 20 de març: s’ha penjat un caledari de les proves on acostumen a participar els corredors del CBR. Aquest calendari es va actualitzant. Si us plau feu-nos arribar les dates de les proves que teniu previst participar i que no són en el calendari!!!

Diumenge, 18 de març: la setmana passada vam lliurar la roba. Aquesta en tornarem a lliurar a la reunió de dimecres. Penseu en portar els diners per pagar.  

Confirmat l’1 de maig és festa, també farem la 18a. edició de la volta a la Teixeta. Recordeu que es tracte d’una prova per a socis del CBR i gent de Riudecols que es disputa per parelles. Es pot participar coma soci amb amb un convidat no soci. Cal que ens dieu si participeu i amb qui a tot estirar el dimecres, 25 d’abril. Si us plau respecteu el termini doncs cal encomanar els obsequis i l’aperitiu al bar.

Dilluns, 5 de març: us adjunto la relació de roba demanada i el que falt per pagar. Ho cobrarem aquest dijous o bé a la reunió de la setmana vinent que és quan lliurarem la roba.La roba és previst que arribi divendres.  comanda 3 valorada pendent de pagaments gener 12[2]

Diumenge, 4 de març: aquesta setmana reunió dijous. Cobrarem la resta de la roba encomanda. Si dijous tenim la roba la repartirem i sinó a la reunió de la setamana entrant.

Diumenge, 26 de febrer: el corredor del CBR, Jofre Prunera, comença avui diumenge la seva participació en l’Andalucia Bike Race. Una cursa per parelles per etapes i en BTT de 6 dies. El Jofre fa equip amb el Bepo Cutrona.  Que tinguin sort!, la necessitaran !

Dissabte, 25 de febrer: dimecres reunió. Tenim les llicències del Jordi Pàmies, Antoni Pérez, Roger Simó, Salvador Sanoguera, Joan Ma. Sangenís, Gerard Vaqué,  Ernesto Tocados, Joan Pagès, Jordà Franquet, David Núñez, Carles Badet. Tot i estar reclamades no han arribat la del Ramon LLauradó, Montse LLauradó, Miquel Trillo i Liberto Ruzafa.

Dilluns, 2o de febrer: dimecres reunió. El mateix dimecres a la tarda aniré a la Federació per a veure si han arribat les llicències pendents. Si algú necessita la llicència, que encara no té per a córrer el proper cap de setmana, que ho digui abans de dimecres que coma mínim li portaria el paper que podem imprimir com a llicència.

Dimarts,14 de febrer: aquesta setmana tornem a les reunions en dimecres. Costa que les llicències pendents estiguins llestes. Divendres encara no havien arribat. Hem demanat que quan arribin ens les facin arribar. Si algú ha d’anar a córrer i la necessita que ho digui que podem imprimir un paper vàlid igual que la llicència fins que no arribi el plàstic.

Dilluns, 6 de febrer: aquesta setmana, altre cop, reunió dijous dia 9 de febrer.

Dijous, 2 de febrer: hem penjat un pdf calendari on s’indiquen les proves que acostumem a participar, incloses les que organitza el CBR. Si teniu alguna prova on participeu que no hi sigui, si us plau, feu-la arribar a jperell3@gmail .com. Les intentarem actualitzar i tot seguit penjar de nou el calendari. Gràcies.

Divendres, 27 gener: he anat a buscar les llicències que estaven fetes. Tothom ( Jordi Pàmies, Antoni Pérez, Roger Simó, Salvador Sanoguera, Joan Ma. Sangenís i Gerard Cabré) que ha demanat la llicència de la FCC (federació catalana) no han arribat per falta de plàstics. Increïble però cert, ja va passar l’any passat.   

Tinc les llicències de : Oriol, Christian, Fèlix, Òscar, Tomàs, Jordi, Joan C., Carles Fortuny, Roger, Jofre, Adrian, Josep Salvadó, Álex. Aquesta setamana farem la reunió dijous les pujaré. Si algú les vol que les passi a buscar per casa (que truqui abans). La resta de les que estan tramitades, 2 (Javi i Joaquim) s’han quedat a la Federació per que fa falta el paper del metge i les altres (Montse, Ramon, Miquel, Liberto) no els ha arribat. De fet tot i estar pagades deldia 19 i 20 no havien arribat fins avui matí.

Diumenge, 22 de gener: la reunió del CBR d’aquesta setmana serà dijous.

Diumenge, 15 de gener:

La reunió serà dijous dia 19. Darrer dia, tema roba. Omplirem parpers per a tramitar la llicència pels que encara no ho han fet.

Dimarts, 10 de gener:

Demà dimecres reunió CBR. Portaré impresos per tramitar llicència. També els podeu trobar a l’apartat d’impresos de ciclisme.cat . La federació catalana sí que demana el certificat mèdic per a la llicència de competició i el recomana per la cicloturista. Igual que la temporada anterior.

Dilluns, 2 de gener:

BON ANY 2012 C.B.R. A TOTHOM!!!!!!!!!!, 

Aquesta setmana no hi ha reunió, la propera serà dimecres 11 de gener. El mateix dia que donarem per tancada la llista de roba i cobrarem el 50% de la roba. Esperem tenir els preus que penjarem en aquest bloc. Qui vulgui afegir alguna petició de roba que ho faci arribar al mail jperell3@gmail.com . També el dimecres 11 concretarem quina és la llicència que es treu cadascú. Recordeu, tal i com diu la pàgina web de la FCC, que per a la llicència de competició SÍ caldrà la prova d’esforç amb el protocol que estableix la mateixa Federació.  

 

Dimarts, 28 de desembre: pengem la comanda de roba feta, deixem encara una setmana per incloure més peticions, quan tinguem els preus definitius la quantificarem i cobrarem el 50%. Aleshores farem la comanda definitiva. La setmana vinent no hi ha reunió, això vol dir que la propera serà dimecrs 11 de gener. Esperem per aleshores tancar la comanda ambpagament inclos del 50%.

Dissabte, 3 de desembre: la setmana vinent no hi ha reunió. La propera ja serà el dimecres 14-12 per parlar de la temporada 2012 (pressupost equip competició, roba, …) i serà al local “nou” on la vam fer l’any passat. Qui no ho recordi que ens truqui. El 18 sortida en BTT a esmorzar i la setmana següent la reunió dimarts 20 de desembre!!!. Apa ja teniu el calendari de les properes reunions.

Dijous, 1 de desembre: ahir a la reunió vam concretar una sortida en BTT amb parada a esmorzar. La ruta és la dels  cartoixans. Més informació a la pàgina de les activitats organitzades.

Dissabte, 26 de novembre:

Atenció, finalment la reunió per parlar de l’equip competició CBR MultiOpticas Teixidóp -Maenju 2012 serà dimecres 14 de desembre. La setmana vinent encara no tindrem tota la informació (roba, proposta concreta, …) i l’altra no hi haurà reunió ja que hi ha pont. Així doncs la propera reunió del club  serà dimecres, 30-11, al local vell de sempre!.

Demà diumenge a les 9h. 15´sortida CB Riudecols carretera a la rotonda de l’agro reus. Vaja com tots els hiverns de novembre a març.

Dimarts, 22 de novembre: diumenge vam començar lessortides d’hivern. Ja sabeu com en eles darrers anys,ens trobem a la rotonda de l’agro Reus a la cruïlla epr agafar el camí del Roquís, just sota la circumval·lació. Aqeust 1r diumenge vam ser 12 i, … es vanproduir 7 puntxades !!!! i de 7 bicicletes dirferents !!! difícil fins i tot de creure.

Divendres, 18 de novembre: la setmana vinent la reunió és dimarts, 22-11.

Els darrers dies de novembre passarem la quota de soci de l’any 2011. 15€. Agrairíem que qui no tingui la quota de soci domiciliada que ens passi el número de compte.

El dimecres, 30 de novembre farem la reunió al local de l’ajuntament nou !!!!, per parlar de la temporada 2012 i per a la petició de roba.

Dimarts, 25 d’octubre

Si mireu a activitats organitzades trobareu la informació respecte al sopar del 17è anivervari del Club Bicicleta Riudecols. És el proper dissabte12 de novembre.

Dilluns, 24 d’octubre

Es recorda que cal lliurar la relació de proves disputades, resultat obtingut i web informativa, a tot estirar el dimecres 2 de novembre.

Aquesta setmana la reunió ja és al local vell de sempre. Vaja el d’hivern. A les 22h.

Ahir va finalitzar la Xallenger de les Terres de l’Ebre. El Pep Turon, que disputava la general, va entrar 3r de la prova. Encara no han sortit les classificacions.

Dilluns, 17 d’octubre

La reunió d’aquesta setmana és demà dimarts 18 d’octubre i altre cop al Bar el Cau. A partir de la setmana vinent, la darrera d’octubre, ja la fem al local d’hivern. Recordeu-vos de fer-me arribar el llistat de les proves disputades que inclou data, nom de la prova , modalitat cilista, classifiació i web de la prova. Gràcies

Dimecres, 12 d’octubre: hem intentat pujar les fotografies que va fer el Santi a les 3h. i no hem pogut. Per la qual cosa us remitim a la seva pàgina web   http://www.imagineshoot.com

Dilluns, 10 d’octubre:a la pàgina de la cursa CBR hi tindreu informació de la prova.

Dilluns, 3 d’octubre:

Teniu a la  pàgina de Cursa CBR el track del circuit.

Ahir, a la darrera prova de la Copa Catalana 2011 el Christian Vázquez  va fer el 6è en Master-30, i finalment 4t a la General de Master-30 . Podeu veure a l’apartat de classificacions com queda la general de la Copa Catalana 2011

Diumenge, 25 de setembre

Avui diumenge s’ha disputat la 8a. Cursa BTT Vall del Riu Glorieta a Alcover amb molta participació per part del Club Bicicleta Riudecols-MultiÓpticas Teixidó.

El Christian ha fet 2n de la General i 1r Màster-30 on també ha pujat al podi l’Adrian López en el 3r lloc. L’Òscar ha fet 4t, ha entrat enganxat a l’Adrian. En Master-40 el Joan Perelló ha fet 3r mentre que el Joaquim ha fet 2n en Màster-50. Bons resultats pels 11 corredors participants del club.

Divendres, 23 de setembre

La reunió del CBR de la propera setmana serà dimarts al Bar el CAU de Riudecols. El proper cap de setmana quedarem per arreglar el circuit de BTT de les 3h.

Diumenge passat el Christian va aconseguir el 2n lloc a la Copa Catalana de BTT de Calaf, tot un èxit. Destacar també el resultat del Pep Turon que fou 2n a la prova de la xallenge de Terres de l’Ebre de Tivissa, a per la Cabra.  

Dijous, 15 de setembre: ATENCIÓ TOTA LA INFORMACIÓ SOBRES LES 3h. DE RESISTÈNCIA EN BTT DE RIUDECOLS que es disputaran el proper diumenge 9 d’octubre a les 10h. Visiteu la pàgina

Dimecres, 14 de setembre: recordeu dissabte a les 20h. fem el berenar-sopar per celebar el premi a l’equip més nombrós. Serà al Bar del Poliesportiu i s’ha dit a tots els corredors i persones que col·laboren en el cronometratge de la Volta a la Teixeta i Puigcerver. Si algú no ha de venir que ho digui a tot estirar dimecres-dijous.

Diumenge, 11 de setembre: Xallenge de les terres de l’Ebre. Camí de Sirga (Mora d’Ebre). 15 corredors del CBR Multiópticas Teixidó la van disputar destacan el 2n lloc del Christian i el 6è del Josep T.

Dissabte,10 de setembre:  es va disputar el 1r. Duatló de muntanya. Hi van participar el Liberto i el Javi fent equip i per altra banda la Bibi i el Christian. El Javi i el liberto van aconseguir el 2n lloc de la general.  

Dilluns, 15 d’agost: aquesta setmana no hi ha reunió de CBR. De fet cada any fem una petita parada a l’estiu. Tornem a fer reunió el proper dimecres 24 d’agost. Seguirem quedant al poliesportiu i qui vulgui venir a sopar, com sempre només cal que ho digui.

Aquest dissabte, 13 d’agost, al Gran Premi de Ciclisme de Vinyols per a Master-30 i Sènior hi ha participat el Christan Vázquez mostrant-se molt actiu tota la prova i entrant a meta amb el pilot principal. Podreu trobar les classificacions a l’apartat corresponent.

Dilluns, 1 d’agost: aquest cap de setmana ha sigut ben profitós pel CB Riudecols- MultiÓpticas Teixidó.Dissabte a l’Argentera (17a. edició i 244 participants) pujàvem al pòdium de Màster-30, Sub-23, Màster-40, Màster-50 i guanyàvem la classificació al club amb més participacions. Diumenge féiem 2ns a les 24h. de Calafat, i 1rs com equip mixt (hi participava la Montse i el Miquel del CBR) amb un total de 809km. en 24h. la qual cosa vol dir 33,7km/h de mitjana !!!! 

Podeu trobar les classificacions de l’Argentera i Calafat a la pàgina de les classificacions

Dilluns, 18 de juliol: teniu els resultats de la pujada a Puigcerver del passat dissabte a l’apartat de classificacions. Ha sigut l’edició amb els resultats més espectaculars de sempre algú ha pujat en 21´, 23´, 24´25´, 26´, 27´, 28´moltes persones , 29´, 30´, 32´ moltes més …. increïble.

Dimecres, 6 de juliol: us recordem que dissabte, 16 de juliol a la tarda hi ha la 17a. pujada a Puigcerver!!!!.

Dilluns, 4 de juliol:

Reunió CBR dimecres, 6 de juliol, al poliesportiu.

Diumenge, 3 de juliol:

El Christian va fer ahir dissabte el 2n a la Vip Xtrem!!!,  per darrera del mític Roberto Heras.

El Miquel Trillo entra el 58è, el Tomàs Rubio el 152è, el Fèlix Sirach el 159è, el Xavi Ferrando el 193è, l’Albert Roig el 194è i la Montse LLauradó la 253a.

Podeu veure les classificacions la pàgina.

Avui diumenge hem participat en la marxa cicloturista internacional dels Ports d’Andorra. L’Òscar ha fet 6è de la general (3r M30). I ahir dissabte el Francesc, Joan Perelló i l’Oriol van disputar la cronoescalada a Ordino on el Francesc es va quedar a pocs segons del podi de Màster-40 fent 11è a la general, el Joan el 13è i l’Oriol el 14è.

Dioumenge, 26 de juny: el Christian ha fet 6è M-30 al Camp. de catalunya de BTT disputat a Port-Ainé

Diumenge, 26 de juny: aquestasetmana no hi ha reunió donat que tenim festa major a Riudecols i a partir de dimarts hi ha activitats diverses al poliesportiu. Entre aquestes en destaca la que organitza el CBR ” Activitats infantils en BTT” per a nens i nenes de 5 a 13 anys. Al camp de futbol. És previst que fem de control: L’Òscar, el Manel, l’Oriol, el Joan C., el Francesc, la Montse, el Miquel, el Christian, el Cutrona, la Cristina,

Diumenge, 19 de juny: la reunió d’aquesta setmana dimarts !!!! comfem ara al poliesportiu de Riudecols.

Diumenge, 19 de juny: el Christian guanya la prova de BTT a la Vall del Corb !!!, per davant del Juncosa i del Jofre. Penjarem les classificacions quan estiguin disponibles.

Dilluns, 13 de juny: aquest cap de setmana hem participat en 3 proves.

Dissabte, 11: Marxa Cicloturista de Cadí Moixeró (La Seu d’Urgell) 175km.i 3.200 de desnivell. El Francesc i el joan arriben el 20è i el 21è respectivament. 

Diumenge, 12: Xallenge BTT Terres de l’Ebre, Amposta. 43km. one le Christian fa 2n i el Pep T. arriba dels 10 primers. Encara no han sortit les classificacions. 

Xallenge Catalana de Cicloturisme prova de Sant Magí de Tarragona. Amb la participació del “Jotes”.  

Dilluns, 6 de juny: aquest cap de setmana hem participat en 3 proves diferents.

El Christian va trencar la cadena a la 1a. volta de l’Open Barcelona de BTT, i es va retirar.

En canvi l’Òscar va entar el 10è a la Super-Bonaigua, el 19è el Joan P. i el 37è el Francesc. El Joan C. va completar una molt bona prova dels corredors del CBR-MultiÓpticas entrant el 105è. Una superbonaigua de 200km. i 3.600m. de desnivell que passa a ser una de les proves més dures sinó la que més.

Finalment el Jotes va participar a la Marxa de carretera de l’Hospitalet.

Recordeu que ja estem fent les reunions al poliesportiu, tot i que avui farà fresca.

Diumenge, 28 de maig: la reunió del CBR aquesta setmana ja es fa al poliesportiu de Riudecols. Sí, ja comencen les reunions d’estiu. Al local vell hi fa calor i anem a la fresca. Recordeu qui vingui a sopar ho ha de dir sempre abans del dimarts anterior a les 18h i dir a més què vol. Una trucadeta millor que millor. Sinó veniu a sopar doncs a fer petar la xerrada i un cafetò. Ens veiem.

” Un record pel Xavi Tondo “, dilluns 23 de maig. 

Tot i parlar molt pocs cops amb el Xavi Tondo ja ens havia transmès la simpatia i la senzillesa d’una persona propera. Va pedalar molt i molt per arribar a ser professional primer i destacar després. Li esperaven els millors anys damunt la bicicleta, per fi havia començat a trobar la mesura de la seva vàlua. Què injust!.  El recordarem !.

C.B.R.

Des d’aquesta pàgina del CBR volem transmetre un record per la memòria del  

Dijous, 19 de maig: ahir a la reunió vam decidir que l’hora de trobada per a la foto amb la roba nova seria a les 8h. 30´. Ens trobem al poliesportiu. Farem foto inidvidual i conjunta. Després fem una sortideta tranquila en bici de carretera amb 2 o 3 ports curtets per un total d’unes 3h. aprox. Us esperem a tots !!!

Dimarts 17 de maig: a la reunió de demà dimecres tindrem la visita de la cap de llista per Convergència i Unió a les eleccions municipals a Riudecols. Es tracte de l’Annabel Aragonès. Per altra banda tenim que aquest diumenge vam participar en 2 proves per un costat a l’Open Giant Barcelona on el Christian va fer 6è M30 i a la Marxa del Circuit Ciclopirineus de Banyoles de 135km. on l’Oriol va fer el 32è. de casi 200 classificats a la prova llarga. Recordeu que aquest diumenge tenim, per fi, la fotografia oficial del CBR. a la reunió de demà quedarem en l’hora exacte.

Dimarts, 10 de maig: s’ha tret el calendari donat que hi havia algun error. Ara falta ficar-ho actualitzat quan aquest dijous decidim com queda la prova de les 3h.

Dimarts, 10 de maig: aquest cap de setmana els corredors del CBR han participat en dues proves, l’Open Giant Barcelona en BTT on destaca el 6è lloc en màster-30 del Christian Vázquez que el situa 3r de la general i la Marxa Terra de Remences (3.000 participants) on l’Òscar González va tenir problemes mecànics que li van impedir tenir un bon lloc com si va obtenir la setmana anterior.

Recordar-vos que la Montse Llauradó està participant a la Titan Desert per 2n any consecutiu.

Dissabte, 7 de maig: aquesta setmana la reunió, dijous dia 12 de maig, a les 22h. Recordeu que també és el darrer dia per apuntar-se a la volta a la Teixeta del proper dissabte 14 de maig. La sortida de la 1a. parella serà a les 10h. 15´, ens trobem a les 10h. al polisesportiu de Riudecols.

Diumenge, 1 de maig: aquest cap de setmana els corredors del CBR- MultiÓpticas Teixidó -Maenju han participat en 3 proves.

Dissabte, 30-4 a la Marathon de los Monegros on destaca altre cop un excel·lent resultat del Christian que fa 4t de la general però amb el mateix temps!!! que el 2n i el 3r.

Diumenge, 1-5:

A l’open Barcelona de BTT el Chirstian tot i la marató del dia abans acaba 6è  M30.

A Racons de la Conca l’Òscar fa el 5è i el Francesc el 18è. El Club Bicicleta Riudecols és premiat com l’equip amb més participants.

Diumenge, 1 de maig: recordeu la reunió dimecres, 4, a les 22h. Apuntarem per a la volta a la Teixeta del proper dissabte dia 14.

Diumenge, 24 d’abril: avui ha finalitzat la VOLCAT, volta a Catalunya en BTT, 3 etapes duríssimes per les terres de Lleida. Tenim un guanyador!!!, el Chirstian ha fet 1r. en Master ·30, és un dels grans resultats de la Història del CB Riudecols. Ho celebrarem dimarts 26 a la reunió.   

Dimecres, 20 d’abril, ahir a la reunió vam quedar que :

Reunió dimarts vinent, 26-4-11, a les 22h. A més vam quedar que la foto de l’equip davant Indústries Teixidó la farem el diumenge 22 de maig a les 09h. del matí. Després sortida en carretera del CBR.

Mireu-vos la pàgina d’activitats organitzades on informem de la 17a. volta a la Teixeta.

Dimarts, 19 d’abril: he penjat la darrea versió del calendari de proves on participem.Hi he afegit l’Open Natura de BTT i 2 proves més de Marathó en BTT a més de rectificar les dates de la Titan Desert.

Dilluns,18 d’abril

Reunió CBR dimarts 19 d’abril a les 22h. Recordeu si hi algú que vulgui més roba que ho digui per saber si fem una altra comanda o no. A més parlarem de la volta a la Teixeta entre altres.

Dijous, 14 d’abril. 

Tenim les classificacions de la Segarra-solsonès, marxa de carretera de gran fons, disputada aquest diumenge a Cervera.

Classificacions llarga dist Segarra Solsonès

També teniu les classificacions de la Sarralenca 2011. Destaca el 3r lloc del Pep Turon i el 13è del Juan González al circuit llarg.

sarralenca2011llarg

Diumenge, 10 d’abril:

Avui diumenge hem participat en 3 proves. A la copa Catalana BTT de Corró d’amunt, 2a prova puntuable, destaca el 5è lloc del Christian Vázquez. A la marxa de gran fons de Cervera (165km.) destaca el 19è lloc a la general de l’Òscar Gonazález. De la Serralenca no disposem de classificacions.

 

Disculpeu però aquesta setmana no farem reunió. La raó és que jo (que porto la clau,…) no puc ni dimecres, ni dijous, a banda de tenir una setmana molt apretada. La propera reunió del CBR serà el dimarts dia 19 d’abril. Si algú vol alguna cosa de roba que ho digui, de fet el 19 anotarem si algú vol alguna cosa que no ha demanat encara, per si cal fer una 2a. comanda. Si teniu cap dubte consulteu-ho.

Per cert , encara que sigui una prova a peu com que la classificació general final inclou proves en btt i a peu us adjunto aquesta fotografia que a més es va publicar aquesta setmana al diari de tarragona. És el Javi Sánchez fent 3r de la General a la prova a peu de la DO4 pobles.

 

Dissabte, 2 d’abril

La roba ha arribat. Ara falta que mirem que hi sigui tot, que ordenm totes les bosses i no ens equivoquem. Les repartirem dimarts, 5 d’abril a la reunió ja que dimecres hi ha Barça, penseu que caldrà passar comptes de la 2a. part per retirar la roba. Qui no pugui venir que es posi en contacte amb algú o bé ens digui alguna cosa.  

 

Aquest dimecres, 31 de març, reunió com sempre a les 22h.

 

Diumenge, 27 de març: de les proves disputades aquest cap de setmana destaca el 7è lloc en M30 del Christian a l’Open Barcelona.  

 Dimecres, 31 de març reunió CBR. Qui vulgui la roba que va demanar, però només culots-xaleco-jaqueta, que avisi ja que la setmana passda la vam pujar tota i no va venir tothom. Per avisar ho podeu fer pel blog, per email a jperell3@gmail.com o enviant sms. Recordeu que els maillots els esperem per finals de la setmana vinent.

 

Divendres, 25 de març: ahir vam quedar amb l’amo de Líder. Es va mirar la roba i després d’atendre les seves explicacions vam quedar que canviarien la silicona per goma assegurant-nos que el patronatge estava bé. De seguida es van enviar els maillots per MRV i esperem que estiguin a finals de la setmana vinent primers de l’altra. En tots els caos confiem en tenir-los bé i a punt per a la Copa Catalana de Corró d’Amunt /BTT Sarralenca/Cicloturista de Llarga distància de Cervera del cap de setmana del 9-10 d’abril. La badana és la que havíem demanat, la de carbon gel. I el culot llarg forrat de vermell, i havíem demanat gris és una errada seva que queda així i en tot cas en properes comandes ja ens ho faran en gris.  

 

Dilluns, 21 de març: ahir els corredors del CBR van participar en 2 proves.

Uns van anar a la 1a. prova del circuit de LLarga distància en carretera que es va disputar a Vilafranca. Encara no han sortit les classificacions.

Els altres a la 1a. prova de la BTT D.O. 4 pobles que es va disputar a La Secuita. Destaca els 3r. lloc de la general del Liberto Ruzafa. Us adjuntem classificació.

Clasificacion_DO 4 pobles 1a. Prova 20-3-11

 

Dissabte, 19 de març. Sant Josep. Felicitats als Pep’s!!!. Part de la roba no ha arribat bé. El maillot llarg, com en el curt li passa el mateix. La mateixa errada en la banda de silicona i la costura de baix. 

Hem fet bosses de la resta de roba que sí que està bé. Però no hi ha maillot llarg ni curt. La resta sí. Excepte els mitjons que no han arribat, però això ja estava previst donat que no els fan ells. Tampoc ha arribat la roba de dona.

El Francesc trucarà dilluns i seguirem informant via blog i reunió de dimecres on cobrarem la segona part del que falta de la roba i donarem la roba que tenim als que la vinguin a buscar i encara no la tinguin. els quevulguin la poden venir a buscar quan arribi tots els maillots bé. Recordeu hem repartit la roba de bona part de la gent que va a córrer a la Secuita i demà Vilafranca repartirem dels que hi van.

 

Divendres, 18 de març: no ha arribat la roba. Sembla que arribarà demà,dissabte,a les 13h. Mirarem que hagi arribat tota i la posarem en bosses. Els que vagin a Vilafranca els la portarem i els que vagin a la Secuita ja la farem arribar.Recordeu que s’ha de pagar la part que falta. Els maillots curts no arribaran teòricament s’estan arreglant.

Dimecres 16 de març: no ha arribat la roba per avui dimecres a la reunió. L’esperem per divendres. Si que cobrarem la segona part avui i la setmana vinent per així poder lliurar la roba de seguida que la tinguem.

Dimecres, 16 del 3, reunió. És confirmat que tenim la roba aquesta setmana encara que no creiem que hagi arribat per demà a la reunió. Segurament divendres.  Dimecres però cobrarem la part de la roba que queda pendent, recordeu que havíem de pagar el 2n termini un cop la roba està feta. En la pàgina de racó del soci hem posat la llista de preus actualitzada i el llistat del que s’ha demanat i lliurat a compte a més de la part que queda pendent. Mireu-vos-ho.  

Aquí teniu els resultats de la Copa Catalana en BTT de Banyoles “la petita Copa Del món”. Es va estrenar la roba. El més destacat Christian 17è en M30.

classificacions-banyoles

Passat demà diumenge,13 de març, comença la Copa Catalana en BTT a Banyoles amb la participació de 6 corredors del Club Bicicleta Riudecols MultiÓpticas Teixidó Maenju. És una Copa Catalana amb nivell de Copa del Món i hores d’ara hi ha més de 500 inscrits.  

Justet però ha arribat la nova roba que estranaran aquests corredors. Per a la resta a veure si la tenim per a la propera reunió de dimecres 16 de març a les 22h. Sinó ens han assegurat per tenir-la per a les proves del cap de setmana vinent.

 

 

Aquest diumenge passat vam participar a

Marxa BTT de l’Oli. La Granadella.

Reunió CBR dimecres, 9-3-11, a les 22h. Estem pendents de que ens diguin alguna cosa de la roba per a Banyoles

Recordeu, hi ha llicències pendents de repartir. El Christian va anar a buscar les que estaven fetes divendres passat. Cal signar el full de compromís en recollir la llicència.

27-2-11, Aguilar de Segarra, Copa Catalana Marató: destaca el 5è lloc del Christian en la categoria Màster-30. Mireu la pàgina de classificacions.

  

Quant a cbriudecols

Som un Club de Bicicleta de Riudecols (Baix Camp).
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s