Qui som?

El Club Bicicleta Riudecols neix de forma oficial l’11 de novembre de 1994, quan alguns practicants de la bicicleta tot terreny del poble, uns pioners d’aquest esport i d’altres amb poc més d’un any de bicicleta a les cames, decideixen crear un nou club esportiu al poble.

Amb poc temps agafa molta empenta i es crea un nodrit grup que participa en diferents curses de BTT i organitza alguna Copa Catalana, diverses proves de la Copa Tarragona a més d’altres curses (Pujada a Puigcerver, 3 hores de resistència).

El club des de els seus inicis s’ha mantingut en un nombre aproximat de 70-80 socis/es. Practicants, corredors o senzillament col·laboradors d’un club esportiu del poble de Riudecols. Amb una àmplia barreja de gent del poble i d’altres localitats de la comarca o fins i tot de comarques properes.

En els darrers anys destaca l’increment del nombre de corredors del Club Bicicleta Riudecols – MultiÓpticas Teixidó, la diversificació de la practica ciclista (BTT, carretera, cicloturisme, ciclocross) i que la majoria són de la categoria màster o veterans. De fet una mica reflex de la pràctica ciclista actual, a mig camí de la competició, recreació i del repte o esforç a assolir.

És per això que ara per ara el Club Bicicleta Riudecols MultiÓpticas Teixidó com equip de corredors és la major part de l’activitat del club.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s