Activitats organitzades

Dilluns, 21 d’abril del 2014 : el proper dijous 1 de maig disputarem la 19a. edició de la Volta a la Teixeta. Es tracta d’una prova de carretera per parelles (només cal que sigui soci del Club un de la parella). Una prova on tots els participants són obsequiats amb una ampolla de vi etiquetada per a l’ocasió així com a refrigeri per a participants i acompanyants. El darrer dia per apuntar-se serà dimarts 29 d’abril. Ànimeu-vos que ja en portem 19 edicions!.

 

 

 

 

 

Dijous, 2 d’octubre:

Dissabte, 16 de novembre és previst celebrar el 19è aniversari del Club Bicicleta Riudecols. Reserveu la data!!.  En pocs dies concretarem més coses

Diumenge, 16 de juny:

El proper dissabte dia de Sant Pere, 29 de juny, a les 18h. organitzem la Gincana d’activitats en bicicleta per a nens i nenes de 5 a 13 anys al camp de futbol de Riudecols. Aquesta activitat l’anomenem “Una tarda en bicicleta”. I és oberta a totes els nens i nenes que hi vulguin participar. També demanem si algun dels socis ens vol ajudar en l’organització i desenvolupament de la prova que en ho faci saber. Sabent que ens trobarem el mateix dissabte a les 17h. 15´al camp de futbol del poble.

El dissabte, 20 de juliol, es disputa la 19a. pujada a Puigcerver. Serà a les 18h. i la sortida dels corredors serà cada 2´. A la mateixa era de l’Ermita es repartiran els obsequis, que n’hi ha per a tots els aprticipants. Hi poden participar tots els socis del CBR i tot els que sent de Riudecols s’animi a agafar una bicicleta i pujar. El darrer dia per apuntar-se és dimecres 17 de juliol. Només cal dir-ho a algú de la junta.

Dijous, 4 d’abril: el proper dimecres 1 de maig disputarem la 18a. edició de la Volta a la Teixeta. Es tracte d’una prova de carretera per parelles (només cal que sigui soci del Club un de la parella). Una prova on tots els participants són obsequiats amb una ampolla de vi etiquetada per a l’ocasió així com a refrigeri per a participants i acompanyants. El darrer dia per apuntar-se serà dimecres 27 d’abril. Ànimeu-vos que ja en portem 18!.

Divendres, 4 de gener: diumenge passat, dia 30, vam fer la ja tradicional sortida en BTT de fi d’any. Aquest cop a Vilanova d’Escornalbou i esmorzar a Ca l’Amadeu. Per cert un esmorzar molt ben amenitzat. En total vam ser 16 ciclistes. Us adjuntem unes fotografies.

Escornalbou, 3 30-12-12 Esornalbou 2, 30-12-12 Escornalbou, 30-12-12 Escornalbou 1 , 30-12-12

Dimecres, 2 de gener: avui fem

Diumenge, 15 de juliol: ahir dissabte pel matí vam organitzar l’activitat una tarda en bicicleta per a nens i nenes de 5 a 14 anys. 25 nenes i nens van poder disfrutar de la pràctica de la bicicleta en un circuit de 11 estacions que els va otorgar un seguit de punts que en acabar van canviar per reglas.

Per la tarda es va disputar la 18a pujada Puigcerver amb una participació de 24 corredors i sent el primer cop que tots els que disputen la prova ho fan per sota dels 40´.

La prova la va guanyar el Francesc Bardina amb un temps de 25´41″ seguit d’un espectacular cadet, Pau Romero a 15″ i del Joan Perelló que va tardar 26´18″.

La Montse va fer un temps excel·lent de 37´35″ i l’Àlex Martin va quedar 1r Màster-50 amb 35´10″. 18a PUJADA A PRUIGCERVER 2012

Dissabte, 9 de juny: pel mes de juliol hi ha 3 activitats que organitzem des del Club Bicicleta Riudecols.

Cap de setmana del 20 al 22 de juliol: la PEDALS DELS PORTS. 200km. 5.300 de desnivell. La pedals més propera de totes per conèixer un terreny desconegut però espectacular. Com a molt hauríem de ser 15 persones. Cal dir-ho màxim dimecres 13 de juny.

El dissabte, 14 de juliol, organitzem per un costat la gincana infantil a les 11h. 30´.Necessitarem ser unes 7-8 persones per a l’organització de la prova.  

A la tarda del mateix dissabte, 14 de juliol, a les 18h. 30´ sortida del 1r corredor de la 18a. pujada a Puigcerver. Sortida cada 2´. Hi poden participar tots els socis del CBR i altres persones que visquin a Riudecols. Per apuntar-se cal dir-ho a algú de la junta a tot estirar el dimecres, 11 de juliol. Hi haurà beguda fresca en arribar i detall per a tots els particiapants.

11h.

DIMARTS 1 DE MAIG DE 2012

17a. edició de la volta a la teixeta

Volta a la teixieta 2012

Diumenge, 18 de desembre: sortida en BTT amb parada a esmorzar a un Bar d’Scala Dei. “La Ruta dels Cartoixans ” versió mitja ruta.

Hora de trobada: 8h. 15´   Lloc: Gasolinera de Cornudella

Dificultat: mitjana      Hora Prevista d’esmorzar: 10h. 30´

Dimarts, 25 d’octubre:

Us recordem que el proper dissabte, 12 de novembre a les 21h. 45´al casal municipal de Riudecols, celebrem el sopar del 17è aniversari del club. La festa costa 22€ i inclou aperitiu + sopar + barra lliure i música.

Per apuntar-se cal fer-ho dirigint-se a algú de la junta com a molt tard el dimecres, 9 de novembre a les 21h. 45´.

Diumenge, 22 de maig: fem la fotografia de l’equip CBR-MULTIÓPTICAS TEIXIDÓ -MAENJU 2011. L’hora de trobada és diumenge a les 8h. 30´al poliesportiu de Riudecols, després fem uns sortideta d’unes 3 hores en bici de carretera amb un parell de ports aprox.

ahir a la reunió vam decidir que l’hora de trobada per a la foto amb la roba nova seria a les 8h. 30´. Ens trobem al poliesportiu. Farem foto inidvidual i conjunta. Després fem una sortideta tranquila en bici de carretera amb 2 o 3 ports curtets per un total d’unes 3h. aprox. Us esperem a tots !!!

Dimarts, 10 de maig:

Relació departicipants a la volta a la Teixeta 2011 de dissabte 14: (no és l’ordre de sortida) 

1.- Xavi Ferrando i Albert Roig, 2.- Carles Fortuny i Fèlix Sirach, 3.- Òscar González i Jofre Prunera, 4.- Xavier Amenós i Joaquim Perera, 5.- Pep Casals i Anton Puig, 6.- Manel Cabré i Joan Curto, 7.- Jona Pagès i Jordà Franquet, 8.- Oriol Figuerola i Iñaqui Martínez, 9.- Francesc Bardina i Joan Perelló, 10.- Pep Turon i Christian Vázquez, 11.- Pep Figuerola i Robert Rodríguez.  Altres pendents de parella  , Ramon LLauradó, Javi Sánchez, Adrián López, ….

Dimecres, 20 d’abril:

Recordeu la 17a. Volta a la Teixeta és dissabte 14 de maig. Es tracta d’una crono per parelles. Hora de trobada les 10h., hora de sortida de la 1a. parella a les 10h. 30´i de 2´en 2´. En acabar aperitiu per a corredors i acompanyants al bar del poliesportiu del poble. Uns dies abans concretarem exactament el recorregut donat que hi ha unes obres a Botarell. Us recordem que la normativa de la prova estableix que poden còrrer 2 socis junts o un soci amb alguna altra persona que convidi aquest soci. Caldria confirmar les parelles el dimecres 4 de maig per poder tenir més temps a preparar l’organització de la prova. Gràcies.

 

Diumenge 10 d’abril:

El proper dissabte, 14 de maig, tenim la 17a. edició de la volta a la Teixeta. Una contrarellotge per parelles de 29km. amb sortida i arribada al poliesportiu de Riudecols, amb un desnivell de 400m. Cada soci pot participar amb un altre soci o bé fent parella a ciclista no soci/a. Ja us especificarem horari concret, podria ser un bon dia per fer la foto del nou equipatge. En parlem el dia 19 a la reunió. I tot seguit actualitzarem la informació al blog.

Activitats del Club Bicicleta Riudecols

Són les activitats que actualment organitza el club per els seus socis/es o per a la gent de Riudecols.

Volta a la Teixeta: es tracta d’una crono per parelles, amb bicicleta de carretera, amb sortida i arribada al poliesportiu de Riudecols que es disputa l’1 de maig o en dies propers. Són 30km. amb un port de 3a.categoria, La Teixeta per Duesaigües que és a la vegada el port més emblemàtic de la nostra comarca (6,2km. 4,3% de desnivell i 50punts de coeficient segons altimetrias.com). Portem 15 edicions i el millor resgistre, edició del 2009, es troba en 47´43″ a una mitjana de 35,8km/h. assolida per la parella formada per Francesc Bardina i Joan Perelló

Pujada a Puigcerver: és una cronoescalada en BTT a l’Ermita de Puigcerver que es disputa dins del programa d’actes de la Festa Major de Sant Pere o de la celebració de l’aniversari del poliesportiu del poble, a mitjans de juliol. La prova va des de la plaça del casal del poble, carrer de l’Euterpe, fins a la mateixa plaça de l’ermita. Són 6,8km. amb prop de 500m. de desnivell. La millor  marca, edició del 2009, és en 22´40”  de la ma del Xavier Carnicer.

Activitats Infantils: en una de les tardes de la Festa major de Sant Pere  s’organitzen un seguit de proves d’habilitat amb la bicicleta per a nens i nenes de 5 a 14 anys. Els nens i nenes tenen per objectiu anar assolint p punts a mesura que realitzen aquestes activitats. Els punts, en acabar la tarda, els serveixen per bescanviar per jocs i joguines.

Sortides en BTT o en carretera:  de sortides organitzades en BTT o carretera ara en fem menys donat que sovint hi ha algú de nosaltres disputant alguna prova. Per exemple, el 2010 els corredors del CBR MultiÓpticas Teixidó han disputat més de 75 curses diferents! . Vol dir que molts caps de setmana tenim 1,2 o de vegades fins i tot 3  proves on participi algú de nosaltres. Això ha fet que hagi disminuït molt el nombre de sortides organitzades per a tos els nostres socis/es. Amb tot a l’hivern, normalment de novembre al mes d’abril, acostumem a tenir el punt de sortida en bicicleta de carretera a la rotonda que hi ha sota la circumval·lació de Reus a l’alçada de la sortida del polígon agroreus. Els primers mesos a les 9h. 15´ i més endavant a les 8h. 30´. Les primeres setmanes són sortides planeres en grup i tots al mateix ritme. Després va entrant algun port, i es van incrementant el nombre i la dificultat dels mateixos a mesura que avança la temporada. En aquestes sortides amb  forts desnivells sempre fem reagrupament en coronar cada port.

Alguna sortida intentem fer cada any. O en BTT a esmorzar o bé alguna ruta que proposa algun dels nostres associats.

Al 2010 destaca la Pedals de Foc en 2 dies, després que el 2009 haguéssim hagut d’abandonar per accident d’un dels participants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s